14 Jun 2018

Koncerts Sanktpēterburgā 2018.gada rudenī


  1. 29. novembrī grupa “Prāta Vētra”, starptautiski pazīstama kā “BrainStorm”, atgriezīsies Sanktpēterburgā, uz kluba “A2 Green Concert” skatuves, ar jaunu koncertprogrammu “Wonderful Day”.



Par albumu:

  1. 25. aprīlī tika izdots 13. grupas albums ar nosaukumu “Wonderful Day”. Albuma dziesmu sarakstā ir iekļautas četras dziesmas krievu valodā, piecas dziesmas angļu valodā, kā arī viena dziesma latviešu valodā. Mēnesi pēc albuma izdošanas grupa prezentēja vēl vienu jaunu dziesmu ar nosaukumu “Когда весна”. Veidojot jaunā mūzikas albuma vizuālo noformējumu, grupa “Prāta Vētra” atkal sadarbojusies ar leģendāro fotogrāfu un režisoru Antonu Korbinu (Anton Corbijn).


Grupas “Prāta Vētra” mūziķi:

“Septiņi pieauguši vīrieši sanāca kopā un nolēma ierakstīt albumu par tiem puišiem, kas, pirms daudziem gadiem izveidojot šo grupu, paši dega aizrautībā un iekurināja arī citus. Mums, acīmredzot, izdevās atrast īstās melodijas un ritmus un atkal iekurt pašiem sevī tik ļoti kāroto uguni. Esam pārliecināti, ka šo svelmi izjutīs ne tikai "Prāta Vētras" fani, bet arī cilvēki, kas ciena labu mūziku, kas nāk no visas sirds,” stāsta grupas biedri.

Par pirmo albuma singlu izvēlēts skaņdarbs, ko izpilda “Prāta Vētra” duetā ar vienīgo “Comedy Club” sieviešu kārtas dalībnieci Marinu Kravecu (Марина Кравец) ar nosaukumu “Как я искал тебя”, kas nāca klajā 2017. gada rudenī. Dienu pirms albuma atklāšanas, precīzāk sakot, Starptautiskajā kosmonautikas dienā, “Prāta Vētra” laida klajā neticami skaistu videoklipu dziesmai “Wonderful Day”, kurā redzami arī Starptautiskajā kosmosa stacijā uzņemti kadri, ko filmējis “Roskosmos” kosmonauts Sergejs Rjazinskis (Серге́й Рязанский). Pavasara jaunumu klāstu “Prāta Vētra” papildināja ar spēcīga klipa izlaišanu dziesmai “Когда весна”, kas zibenīgā ātrumā nokļuva krievu radiostacijās un kļuva par grupas vasaras koncertu programmas atklājošo dziesmu.

“Wonderful Day” albuma prezentācijas programmā iekļautas ne tikai jaunās dziesmas, bet arī krievu publikas iemīļotākie latviešu grupas hīti. Sīkāka informācija būs pieejama ļoti drīz!

Biļetes jau ir tirdzniecībā ŠEIT